ŚLĄSK Polecam pokrowce szyte na miare

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Prezes52
    RS
    • 2012
    • 6427
    • Octavia II (1Z3)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

CRAZYOLO, zastanawiam się oni maja coś do wyboru czy trzeba wcześniej zamówić ja najchętniej podjechałbym by mi od razu założyli bo jest troche kombinacji by je dobrze założyć

Mariusz
    Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy

Komentarz

• CRAZYOLO
      Ambiente
      • 2011
      • 110

Prezes52, by je dobrze założyć trzeba zdejmować obudowę przednich foteli nie wiem czy to zrobią, a jak zrobisz sam to wiesz co masz...
      Mają duży wybór materiałów a w realu zawsze wygląda trochę inaczej niż na zdjęciach więc warto podjechać i niech zobaczą dokładnie jakie są fotele i kanapa na wszelki wypadek bo mogą mieć kilka szablonów.
      Mam też małą radę główny materiał na grubej piance spoko jest wytrzymała podszyta od spodu materiałem nie wykrusza się ale na boki lepiej brać na cienkiej bo przy montażu przynajmniej w O1 jest zonk tzn obudowa fotela wchodzi w taki rowek w fotelu i chodzi o to że musi się zmieścić z tym materiałem jak jest za grubo to jest z tym ciężko wiem z doświadczenia bo mam z gruba pianka fajnie wszystko leży ale obudowa od spodu nie siedzi idealnie nikt tego poza mną nie zauważa ale ja o tym wiem i czasem mnie to drażni więc wolę uprzedzić niby to nie przeszkadza ale lepiej jak jest idealnie a nie prawie idealnie

Komentarz

• krzem88
        Ambiente
        • 2012
        • 156
        • Octavia II (1Z3)
        • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
        • CHZD 1.0 TSI 115 KM

Sporo mają kolorów i deseni, wybrałbym coś , ale te zdjęcia przykładowe są ładne ale nie ma tego co by mnie interesowało..

Komentarz

• CRAZYOLO
          Ambiente
          • 2011
          • 110

Prezes52, gorąco polecam ja po ponad roku czasu powiem tak
          zero wystających nitek
          nic się nie deformuje
          nic się nie mechaci
          zero przebarwień poza jedna plama z mojej winy.... nie płowieją od słońca
          i gdybym miał kupić pokrowce to kupił bym znów w cardo!!! polecam podjechać mają masę materiałów do wyboru

Komentarz

• CRAZYOLO
            Ambiente
            • 2011
            • 110

co do zakładania nie wiem jak w O2 ale podejrzewam że jak w O1 lekko nie będzie zajmuje trochę czasu zwłaszcza gdy będziesz to robić pierwszy raz
            ja musiałem uważać przy demontażu boczków przednich siedzisk łatwo uszkodzić zatrzaski i zaczepy w tym plastiku nie obeszło się bez ofiar ale cóż gdybym to robił w dzień a nie zimą o 20 na dworze to może było by łatwiej

Komentarz

• Prezes52
              RS
              • 2012
              • 6427
              • Octavia II (1Z3)
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

no właśnie tego sie troche obawiam moja niunia ma dopiero 4 miesiące nie chciałbym czegoś uszkodzić

Mariusz
              Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy

Komentarz

• CRAZYOLO
                Ambiente
                • 2011
                • 110

Prezes52, jak się jest z gumy i potrafi sie wcisnąć łeb od przodu pod fotel by obadać dokładnie co i jak i ma się :
                - zdolności manualne
                - nerwy ze stali lub coś na uspokojenie
                - 4o pak bronka
                MUSI SIĘ UDAĆ ;P

Komentarz

• Prezes52
                  RS
                  • 2012
                  • 6427
                  • Octavia II (1Z3)
                  • BSE 1.6 MPI 102 KM

CRAZYOLO, ha ha obawiam się ze w moim wieku juz bedzie z tym problem by wsadzić głowe pod fotel chyba kupie Ci te 4o paka i razem coś poradzimy :szeroki_usmiech masz już wprawe

Mariusz
                  Spoty Tarnowskie

Komentarz

• CRAZYOLO
                    Ambiente
                    • 2011
                    • 110

robiłem w O1 nie wiem jak O2 a mozesz najpierw zrobic 4o pak i giętkość sama przyjdzie ;P

Komentarz

Pracuję...